Sinds een tijdje was ik niet meer helemaal tevreden over onze slaapkamer. Dit heeft met name te maken met de logeerkamer die we onlangs af hebben gemaakt. Opeens vond ik die kamer eigenlijk mooier en warmer dan onze eigen slaapkamer, die spierwit was. In samenwerking met JYSK gaf ik daarom mijn slaapkamer een make-over met de producten van hun nieuwe AW19-collectie, genaamd “Reflexion”.

Foto van hoe de slaapkamer er eerst uitzag:

De witte kamer kon wel wat kleur gebruiken, vond ik. De muur achter het bed kreeg een grijsbruine kleur en we maakten een hoofdbord van hout.

Van Jysk mocht in aan de slag met producten van hun nieuwe collectie genaamd “Reflection”. Ik zag direct al erg mooie accessoires die de grijsbruine muur en de houten schuifdeuren zouden passen. 

Reflexion collectie 

 

In de Reflexion-collectie van JYSK staan aardetinten en warme kleuren centraal. De collectie is geïnspireerd op astrologie, de maan en haar veranderende fasen en het zonnestelsel. De producten dragen bij aan het creëren van een omgeving waar je je helemaal zen voelt en tot rust komt. Ik zag al direct erg mooie accessoires die bij de grijsbruine muur en de houten schuifdeuren zouden passen. Ik wilde meer warmte en sfeer toevoegen om het “hotelkamer” gevoel te creëren.

De accessoires die ik heb uitgezocht geven warmte, omdat het aardetinten zijn. De aardetinten vormen een mooi geheel met het hout wat terugkomt in de slaapkamer en de warme gouden/koperen kleur doet me denken aan de maan. Hoe toepasselijk voor een slaapkamer, wat de basisplek in huis is waar je helemaal tot rust komt. De producten van JYSK heb ik op kleur(aardetinten en zwarte elementen) en materiaal(staal en zachte wollen kussens) gekozen. Het kleed met franjes en de gouden/koperen accenten geven het geheel een bohemien/1001 nacht-touch en dat past goed bij mijn stijl. De zwarte elementen komen weer terug in het vloerkleed, waarin hele leuke zwarte bolletjes in geweven zijn.

De accessoires

De kleur van de kussens(roest kleur) en de andere zwarte/koperkleurige kussens komen uit de Reflexion-collectie. Ik koos voor ornament MANUS met zowel goud als koperkleurige accenten, de ronde theelichthouder ESGIR met een gouden accent, de grijze stompkaarsen en een roestkleurige windlicht. De grijze glazen vaas MANFRED waar ik een paar pampasgras takken in heb gezet, maakt het geheel helemaal af.

 

Ik vind de kleuren mooi in balans en dat zorgt voor de rust in een slaapkamer; een plek om te ontspannen.

Wat vinden jullie ervan?

De Reflexion-collectie van JYSK is zowel online als in de winkel verkrijgbaar.