WONENBYES STAAT VOOR MIJN VISIE OP WONEN.

 

 

Ik ben Esther Olivier, 34 jaar en samenwonend met mijn man Kees in Haarlem.

Na het verbouwen en volledig opnieuw indelen van ons pakhuis ben ik met mijn passie voor wonen aan de slag gegaan. Dit begon met het posten van foto’s op Instagram, waar ik erg veel positieve reacties en publiciteit van/door krijg. Om mijn passie te onderleggen met theorie heb ik de opleiding interieur ontwerpen gevolgd.

In de tussentijd heb ik ook een carriérewitch gemaakt, om ook tijdens mijn werk meer met styling bezig te zijn en daarnaast meer tijd te hebben voor WonenbyEs. Ik werk parttime als Officemanager en Verkoopstylist bij een makelaardij in Amsterdam. Erg leuk om verkopers te helpen hun huis zo goed mogelijk te stylen, zodat de woning beter verkoopt.

WonenbyEs staat niet alleen voor hoe ik woon, maar ook voor hoe ik mijn wooninspiratie overbreng op andere. Mijn kracht daarin ligt in het creëren van eenheid en warmte in een interieur en het samenbrengen van verschillende stijlen.

Wonenbyes

IN DE MEDIA

Ons huis heeft al redelijk wat publiciteit opgeleverd, waar ik erg trots op ben. Hieronder een aantal hoogtepunten.

hometour Interiorjunkie

Elisah van InteriorJunkie.com maakte een leuk items bij mij thuis. De video is op haar youtube kanaal te vinden en hier het uitgebreide interview.

binnenkijker loods5

Loods5 kwam in december 2017 bij ons een binnenkijker voor hun website fotograferen. Klik hier op het te lezen.

binnenkijker Homedeco

<div style=”width: 100%; margin: auto; text-align:center;”>
<iframe style=”width:100%; overflow-y: hidden;border-bottom: 1px solid #ccc;” frameborder=”0″ height=”325″ src=”https://homedeco.nl/profile/wonenbyes/widget/” scrolling=”no”>
</iframe>
<a style=”font-size: 0.8em;” href=”https://homedeco.nl/profile/wonenbyes/” title=”Binnenkijken bij Wonenbyes”>Meer op HomeDeco.nl »</a>
</div>

Binnenkijker stek magazine

Online magazine Stek kwam in juli 2018 langs om een binnenkijker van ons huis te maken. Het artikel vind je hier.

Binnenste Buiten tv

Op 18 januari 2018 was ons huis te zien in de TV uitzending van BinnensteBuiten.

Contactgegevens:

Esther Olivier
info@wonenbyes.nl
06 - 55 11 40 66

Volg mij: