SAMENWERKEN

Heeft u een interieurmerk, nieuwe collectie of iets dergelijks dat u onder de aandacht wilt brengen? Hieronder vindt u de mogelijkheden en een greep uit eerdere samenwerkingen die ik gedaan heb.

Samenwerken?

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN

INSTAGRAM PROMOTIE

Wilt u uw product of winkel onder de aandacht brengen? Meer volgers op Instagram? Indien uw product in mijn stijl past, maak ik er graag een paar foto’s van. Uiteraard mag u deze foto’s ook gebruiken voor uw website of social media. Vraag naar de mogelijkheden!

BLOG OP DEZE WEBSITE

Wilt u laten zien hoe gebruiksvriendelijk uw product is of is het een product waarmee ik iets kan maken/re-stylen/opknappen? Zomaar een paar voorbeelden van een promotie die wat meer tekst en uitleg verdiend. Informeer naar de mogelijkheden dat ik hier een blog over schrijf.

STYLING OP LOCATIE

Heeft u een showroom, winkel of etalage die u wilt re-stylen of opnieuw inrichten? Ik help u graag! 

MIJN HUIS ALS FOTOLOCATIE

Wilt u uw nieuwe producten in een huiselijke sfeer op de foto zetten, bijvoorbeeld voor uw website of -shop? Mijn lichte en rustige interieur leent zich daar goed voor! Daarnaast is mijn huis ook af te huren voor foto’s of video-opnamen. Informeer naar de mogelijkheden. 

WIN- OF KORTINGSACTIE

Wilt u een leuke winactie/give-away doen met een product? Of hierop korting aanbieden? Laat het me weten! 

samenwerking

PORTFOLIO

Ik heb met een aantal mooie merken samen mogen werken. Hieronder een greep uit mijn portfolio. 

LIFESTYLE HOME COLLECTION

Als Brand Ambassador van Lifestyle Home Collection mag ik regelmatig een aantal van hun nieuwe producten stylen in mijn huis.  Hiervan post ik foto´s op Instagram met een verwijzing naar Lifestyle. 

JYSK

Voor JYSK ging ik aan de slag met het re-stylen van mijn slaapkamer. Hiervoor gebruikte ik een aantal accessoires uit hun nieuwe collectie. Ik schreef er onder andere een blog over. De blog vind je hier

MOODPAINTS

Over de toepassing van betonlookverf van Moodpaints  heb ik een blog geschreven waarin ik stap voor stap heb uitgelegd hoe je zo’n muur maakt. Tevens heb ik give away met de verf gedaan. De blog vind je hier

FUNQY_ART

Het ronde wandpaneel kreeg ik van Funqy_art en heb ik op diverse plaatsen in mijn huis op de foto gezet. Via Instagram story konden mijn volgers stemmen op welke plek zij het mooiste vonden.

"De samenwerking met Esther was voor ons heel erg vanzelfsprekend. Esther haar interieur ademt LifeStyle, ze weet onze items altijd perfect te stylen en combineren."

Lifestyle Home collection

“Een leuke samenwerking in de vorm van een blog op wonenbyes.nl en winactie op Instagram heeft gezorgd voor een groei in onze volgers. In de blog vertelt Esther aan de hand van foto’s en tekst precies hoe onze Betonlook gemakkelijk zelf is aan te brengen. Wij zijn zeer tevreden!”

Moodpaints

"Esther weet de unieke collecties van ByJulia perfect te combineren in haar interieur. Haar gedekte tafels zijn een inspiratie voor anderen"

ByJulia

Meer weten?

NEEM CONTACT MET ME OP

Laat hieronder een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

1 + 13 =

Contactgegevens:

Esther Olivier
info@wonenbyes.nl
06 - 55 11 40 66

Volg mij: